vegansk-snickerskage
Tid i alt: 30 min.
Antal personer: 4

En kage som ikke skal bages – og så rimer det endda. Har du en sød tand, så skal du give dig i kast med denne opskrift. Står du og skal have gæster i en travl hverdag eller weekend, så vil du blive glad for denne kageopskrift, da den er hurtig og nem at lave.

Ingredienser

  • 60 gram saltede peanuts (Groft hakkede, der må gerne være hele i blandt)
  • 1,5 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 spsk. karamelsirup
  • 200 gram cornflakes
  • 200 gram mørk chokolade
  • 200 gram peanutbutter
  • 100 gram sukker
  • 200 gram lys sirup

Vejledning

1Klargør peanuts som angivet i ingredienslisten.

 

2Kom sukker, peanutbutter og lys sirup i en gryde og varm det op til det er en smeltet ensartet masse. Det er vigtigt det ikke kommer op og koge, men blot varmes igennem.

 

3Kom grydens indhold i en skål, og tilsæt derefter vaniljesukker, cornflakes og peanuts.

 

4Kom massen i et fad beklædt med bagepapir, massen skal være 2-3 cm. høj.

 

5Pres massen godt sammen.

 

6Lad den køle.

 

7Hak chokolade i stykker og kom dem i en skål der kan tåle kogende vand.

 

8Kom skålen i en gryde med en smule kogende vand, og lad vandet småkoge.

 

9Rør jævnligt i chokoladen.

 

10Tag kagen ud fra køl og kom karamelsirup ud over massen. Husk at fordele det jævnt.

 

11Hæld chokoladen ud over kagen.

 

12Skær kagen i stykker når chokoladen er stivnet, men ikke helt kold.

 

Vegansk snickerskage – en kilde til nydelse

Den veganske snickerskage er efter vores mening en af de bedste og nemmeste opskrifter på en god vegansk dessert. Hvis du er glad for den velkendte kombination af chokolade og peanuts i den traditionelle chokoladebar, så vil vores veganske snickerskage falde i din smag.

En no bake kage

Der er mange gode ting ved den veganske snickerskage, og en af dem er den nemme tilberedning. Snickerskagen er en non bake kage, hvilket betyder, at kagen ikke skal i ovnen for at blive tilberedt. Kagemassen skal nemlig bare i køleskabet, hvor den skal have tid til at sætte sig. Den veganske snickerskage er bare super nem at lave.

Perfekt til den søde tand

Alle veganske retter skal ikke være sunde og indeholde grøntsager. Der skal også være noget til den søde veganske tand, og her er den veganske snickerskage helt perfekt. Opskriften indeholder flere ingredienser, som tilfører en god mængde sukker til desserten, hvilket bare gør desserten endnu mere tiltrækkende. 

En simpel vegansk dessert 

Vi har fået nævnt at den veganske snickerskage er en non bake kage, hvilket også gør at tilberedningstiden ikke er særlig lang eller besværlig. Det tager ca. 30 minutter at lave en snickerskage til ca. 4 personer. Det er en perfekt opskrift på vegansk dessert, som ikke tager særlig lang tid at lave. Snickerskagen er en vegansk dessert, som både smager lækkert, og som ikke tager særlig lang tid at lave.