preloader

Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser

1.1 Din abonnementsaftale er gældende fra den dag du tegner dit abonnement hos Plantma til den dag du opsiger dit abonnement eller ikke længere betaler. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, der er således ingen binding.

1.2 Prisen for medlemskab er 295 kr. om måneden.

1.3 Dit abonnement kan opsiges via din brugerprofil på plantma.dk eller ved at skrive til info@plantma.dk

1.4 Din abonnementsbetaling vil blive trukket første gang, når du tegner dit abonnement. Herefter vil din abonnementsbetaling blive trukket jf. det abonnementsinterval du har valgt (1 måned).

1.5 Din ordre vil blive afsendt den første eller anden hverdag efter din bestilling. Det samme gør sig gældende for fremtidige forsendelser af din abonnementsordre, som bliver afsendt med 1 måneds interval med udgangspunkt i den dato du tegnede dit abonnement.

1.6 Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10% af regningens størrelse. Ved for sen betaling forbeholder vi os retten til at pålægge morarenter i henhold til renteloven §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnementet ikke, kan Plantma uden varsel ophæve dit abonnement.

1.7 Såfremt du får nyt betalingskort eller ønsker at ændre/slette din eksisterende betalingsmetode, skal dette gøres via din brugerprofil. Hvis dit betalinskort ikke længere er gyldigt, vil vi ikke have mulighed for at trække betaling for dit abonnement, og kan derfor heller ikke afsende din ordre. Har du brug for vejledning til at ændre dit betalingskort kan du rette henvendelse til info@plantma.dk. Alternativt kan du oprette et nyt abonnement hos Plantma og slette det gamle.

1.8 Du skal være 18 år for at kunne tegne et abonnement hos Plantma. Er du under 18 år, skal vi have samtykke fra dine forældre.

1.9 Vi forbeholder os retten til at afstå at handle med dig uden begrundelse

1.10 Ved misligeholdelse af dit abonnement forbeholder vi os retten til at ophæve dit abonnement uden varsel. Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til info@plantma.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

1.11 Ifølge dansk lovgivning tilbydes der ingen fortrydelsesret: Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt og levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

1.12 Du kan kun gøre brug af din fortrydelsesret, hvis du kan levere varerne tilbage uændret, i original emballage og i ubrugt stand. Varerne må derfor ikke være åbnet, brugt eller beskadiget. Vi vil returnere det beløb, der svarer til den værdi den pågældende vare har udgjort af boksens samlede pris, som du har betalt. Ved rabatter og tilbudskampagner vil der blive taget udgangspunkt i tilbudsprisen/prisen efter rabatten er fratrukket.

1.13 For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostNord, GLS eller anden fragtmand senest 14 dage efter du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb og har således 14 dage til at sende varen tilbage til os.

1.14 Hvis du returnerer et produkt, der lever op til betingelserne for retur jf. 5.1-5.4, vil vi gennemføre tilbagebetaling af den værdi den pågældende vare har udgjort af boksens samlede pris, som du har betalt, senest 14 dage efter modtagelse af produktet/produkterne.

1.15 Ved tilbagebeting vil vi føre pengene retur til dig med samme betalingsmetode, som du har anvendt til at gennemføre købet hos os. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

1.16 Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på (info@plantma.dk). Vi svarer indenfor 24 timer. Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen.

1.17 Levering af varer:

Ved levering af varer har du som udgangspunkt reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen, men du bør naturligvis være opmærksom på, at reklamationsretten afhænger af varens naturlige holdbarhed. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

1.18 Abonnementsbetingelser kontrolleret og godkendt af E-mærket

e-mærket logo

© 2020 Plantma ApS